Marlies Donker

– Uw personal assistant

Het water staat u tot aan de lippen. Uw to-do-lijst groeit met de dag en deadlines volgen elkaar in rap tempo op. En tot overmaat van ramp loopt de inbox intussen over van onbeantwoorde mails. Wanhoop niet langer, wees gerust: ik ben Marlies Donker en Ik Assisteer.

Elke organisatie kent periodes waarin extra handen welkom zijn. Collega’s zijn ziek, u zit midden in een drukke reorganisatie of uw secretaresse is met zwangerschapsverlof. Dan is het prettig een enthousiaste back-up te hebben die ervoor zorgt dat alles gesmeerd blijft lopen of die in korte tijd weer orde en structuur aanbrengt in uw bedrijf.

Dankzij mijn ervaring in diverse sectoren ben ik snel thuis in verschillende bedrijven, taken en systemen. Ik ben assistent-makelaar, maar doe net zo makkelijk administratie, projectondersteuning en agendabeheer. Wat er ook ligt, ik neem het met alle plezier van u over, zodat u zich kunt richten op de grote lijnen.

Terwijl anderen blijven aanhikken tegen achterstallige klussen, maakt niets mij gelukkiger dan de luide ‘plof!’ van een nieuwe stapel werk op mijn bureau. Graag wel met een goede cappuccino erbij, maar dat is vast te regelen.

Neem nu contact op